Cine suntem

CRAZY MOON S.R.L., cu sediul în Bucuresti, Sector 1, B-dul Apicultorilor, Nr 12-16 , înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/1420/2012, CUI: RO29724176  este o companie de construcții care este responsabilă pentru prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal („Operator de Date”), în conformitate cu Politica de Confidențialitate.

CRAZY MOON S.R.L. prelucrează o serie de date cu caracter personal ale utilizatorilor (fie că sunt sau nu înregistrați) atunci când aceștia utilizează serviciile companiei și website-ului www.crazymoon.ro . Această politică de confidențialitate descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt opțiunile Dvs. în legătură cu aceste prelucrări, precum și modul în care vom respecta drepturile pe care le aveți în calitate de persoană vizată conform legislației privind protecția datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).

Datele cu caracter personal reprezintă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă (salariați, persoane care aplică pentru angajare pe website-ul nostru, beneficiari ai serviciilor noastre, vizitatori ai website-ului CRAZYMOON etc.). Politica de confidențialitate se aplică datelor cu caracter personal colectate prin intermediul website-ului nostru, prin e-mail sau prin metode off-line.

Înainte de a utiliza website-ul sau oricare dintre serviciile noastre, vă rugăm să citiți cu atenție această politică pentru a înțelege cum va sunt prelucrate datele cu caracter personal.

Cum ne puteți contacta

CRAZYMOON  vă stă la dispoziție dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea și stocarea datelor dvs., dacă doriți accesarea, corectarea, modificarea, limitarea sau ștergerea acestora. Ne puteți contacta la adresa: contact@crazymoon.ro

Ce date colectăm, utilizăm și stocăm și scopul colectării lor

  1. Datele cu caracter personal pe care beneficiarii ni le oferă în cadrul contractelor în scopul colaborării. (Nume și prenume, domiciliu/reședința, date bancare ale beneficiarilor/contractanților, date de contact etc.)

Colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal menționate mai sus în vederea derulării unei relații de afaceri cu CRAZYMOON  prin încheierea unui contract.

  1. Datele personale ale salariaților noștri și ale altor colaboratori persoane fizice și datele care se regăsesc în CV-urile depuse în scopul angajării. (Nume și prenume, data nașterii, stare civilă, domiciliu/reședința, date de contact, imagine, date privind profesia și experiența profesională, carte de identitate, salariu și beneficii extrasalariale, date care se regăsesc în diplomele, certificatele și adeverințele depuse în dosarul de personal, date furnizate cu ocazia încheierii unui contract sau a participării la interviul pentru angajare și orice alte date introduse de dumneavoastră în CV-urile transmise prin intermediul website-ului www.crazymoon.ro , pe e-mail, depuse direct la sediul nostru sau transmise pe orice altă cale.)

Colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal menționate mai sus în vederea încheierii unui contract individual de muncă sau a unui contract de colaboare/prestări servicii.

  1. Imagini și înregistrări video colectate prin sistemele de supraveghere video de la sedii, punctele de lucru.

Colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal menționate mai sus în temeiul obligațiilor legale de a asigura pază obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor și pentru interesul legitim al operatorului.

  1. Website-ul www.crazymoon.ro utilizează fișiere de tip cookie și tehnologii  pentru colectarea automată a datelor. Serverul web colectează informații generale pe care browserul dumneavoastră le trimite pe website-ul nostru, cum ar fi tipul de browser și adresa site-ului pe care l-ați vizitat înainte de a accesa site-ul nostru. Sunt colectate informații despre adresa dumneavoastră de protocol Internet (IP – Este o adresă unică atribuită de furnizorul dumneavoastră de servicii Internet care permite serverelor web să localizeze și să identifice dispozitivul dumneavoastră), versiunea de browser, tipul dispozitivului etc.

Colectăm datele menționate mai sus în scopul îmbunătățirii experienței vizitatorilor website-ului nostru.

Politica cookie și alte tehnologii

Website-ul www.crazymoon.ro folosește module cookie atât în scopul îmbunătățirii funcționalității website-ului și a serviciilor oferite cât și în scopul îmbunătățirii experienței Dvs. când vizitați website-ul nostru, prin reținerea preferințelor Dvs, analizarea traficului pe website și personalizarea conținutului. Prin utilizarea website-ului nostru, acceptați toate cookie-urile în conformitate cu politica noastră privind cookie-urile.

Un modul cookie este o informație trimisă către browser-ul Dvs. de la un server web și stocată pe dispozitivul Dvs. Cookie-urile folosite de website-ul nostru nu conțin date cu caracter personal și nici nu identifică personal vizitatorii.

Puteți opta pentru dezactivarea acestora din browser-ul pe care îl utilizați. Website-ul nostru nu poate funcționa la parametri normali fără a utiliza cookie-uri. Dezactivarea lor va reduce din funcționalitatea website-ului.

Conform legii, putem stoca pe dispozitivul Dvs. cookie-uri strict necesare pentru navigarea pe website. Aceste fișiere de tip cookie expiră după o perioadă rezonabilă de timp sau când ați optat să le ștergeți manual. Dacă nu sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor necesare funcționării normale a website-ului, vă rugăm să abandonați navigarea pe website-ul nostru. Pentru alte tipuri de cookies, este necesar acordul Dvs.

Website-ul nostru poate include funcții de interconectare cu paginile de socializare, cum ar fi link-uri către Facebook, Twitter, Instagram sau Youtube. Aceste funcții pot stoca informații și pot activa un fișier de tip cookie pentru o funcționare corectă. Dacă accesați conținutul postat pe rețele de socializare sau accesați website-ul prin intermediul rețelelor de socializare, o serie de date publice din profilul dvs. de pe acele rețele de socializare ne vor fi transmise de către operatorii rețelelor.

Vă puteți retrage consimțământul privind fișierele de tip cookie în orice moment prin blocarea sau eliminarea fișierelor cookie prin intermediul setărilor browser-ului Dvs., prin utilizarea unor software-uri puse la dispoziție de terți sau urmând instrucțiunile specifice pentru categoriile de cookies din setări cookies.

Acordul dumneavoastră pentru folosirea fișierelor de tip cookie este valabil pentru domeniul contact@crazymoon.ro .

Cui transmitem datele Dvs. cu caracter personal

Transmitem sau oferim acces la anumite date cu caracter personal următoarelor categorii de destinatari: angajați, furnizori de servicii de hosting, marketing și administrare etc. Angajații noștri, furnizorii, alți contractanți și beneficiarii care au acces la datele cu caracter personal ale dumneavoastră au impuse obligații de a păstra confidențiaitatea acestor date și de a le proteja conform normelor aplicabile.

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru apărarea unui drept în justiţie în cadrul unei proceduri în faţa unei instanţe, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Ne asigurăm că accesul la datele Dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor și confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

Cât păstrăm datele

Păstrăm datele Dvs. cu caracter personal cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retenția datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile. Spre exemplu, dacă sunteți un client de-al nostru, datele Dvs. caracter personal vor fi păstrate pe întreaga durată a contractului, plus o perioadă minimă de 3 ani de la încetare (cât este termenul de prescripție pentru acțiuni în justiție). Ulterior, anumite date cu caracter personal ar putea fi păstrate pentru o perioadă mai lungă, pentru arhivare, conform regulilor de arhivare aplicabile.

Drepturi

CRAZY MOON se angajează să respecte drepturile Dvs. în conformitate cu dispozițiile legale aplicabile în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

Conform legii, vă sunt recunoscute următoarele drepturi în calitate de persoană vizată:

  • dreptul de a fi informat cu privire prelucrarea datelor dumenavoastră cu caracter personal
  • dreptul de acces la datele dumneavoastră cu caracter personal
  • dreptul de a rectifica datele
  • dreptul de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal
  • retragerea consimțământului și dreptul de opoziție
  • dreptul la portabilitatea datelor și de a solicita restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@crazymoon.ro

Mai multe informații puteți găsi pe https://www.dataprotection.ro

În cazul în care considerați că datele dvs. personale nu au fost protejate conform legii, aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal din România, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod poștal 010336 București, România anspdcp@dataprotection.ro.

Actualizări

Vă rugăm să consultați periodic această secțiune pentru a fi la curent cu orice modificare.