Servicii2018-03-14T15:40:30+00:00

Servicii

OFERIM SERVICII COMPLETE PENTRU AFACEREA TA

Web Design

Suntem inovativi si pregatiti sa transpunem ideea clientului intr-o maniera frapanta. Oferim consultanta si sfaturi sincere iar provocarile sunt placerea noastra.
Realizam site-uri web pentru orice domeniu de activitate, cu design inedit, tehnologie de ultima generatie si oferim mentenanta/servicii clienti la cel mai inalt nivel!

IDe asemenea va punem la dispozitie platforme de administrare si servicii de hosting ireprosabile.

Afla mai mult
Obtine o cotatie

Social Media

Impactul socail media asupra vietii noastre, este incalculabil. Intr-un secol al super-vitezei, in care informatia este consumata total diferit fata de acum 20 de ani si se propaga cu viteza luminii tocmai pentru ca este distribuita pe canalele sociale, retele ca Facebook, Twitter si Google+ ofera posibilitati nebanuite, nu doar pentru indivizi, ci si pentru afaceri.

Te ajutam sa creezi o audienta targetata in jurul brandului tau prin anunturi, promotii, postari, recomandari si aplicatii.

Afla mai mult
Obtine o cotatie

Grafica

Serviciile de creatie grafica si DTP completeaza oferta Crazy Moon de servicii de productie publicitara. In cadrul departamentului de creatie grafica realizam machetele, simularile si fisierele pentru productie specifice fiecarui produs din oferta noastra. Realizam machete pentru tipar offset sau digital (carti de vizita, flyere, pliante, afise sau foi cu antet), pentru sisteme rollup banner sau standuri popup, pentru steaguri, deskuri expozitionale sau casete luminoase. Un loc important in activitatea departamentului de creatie grafica il reprezinta designul paginilor web si al altor aplicatii online (pagini pentru Facebook, Twitter, Google + sau Google Places, etc), implementate si dezvoltate ulterior de catre departamentul nostru specializat de web-design si SEO.

Afla mai mult
Obtine o cotatie

Afisaj LED

Fie ca este vorba de publicitate , de marketing sau de comunicare , afisajul grafic cu LED transmite neincetat mesajul tau folosind tehnologie de ultima generatie. Viitorul prosper al afacerii tale inseamna inovatie, miscare , creativitate iar afisajul grafic cu LED atinge scopul dorit. La orice ora din zi si din noapte , 7 zile pe saptamana , publicitatea outdoor pe afisajele grafice cu LED transmite neincetat mesajul tau receptorului optic si acustic al publicul tinta Sunt ideale pentru cresterea notorietatii unui brand si pentru prezentarea caracteristicilor unui produs, pentru promovarea ofertelor speciale de sezon si foarte potrivite pentru campanii tactice si promotii, lansari de produse si evenimente

Afla mai mult
Obtine o cotatie

Productie Publicitara

Pe baza unei experiente de multi ani, oferim servicii profesionale de: print indoor si outdoor de orice dimensiune ( print autocolant, print banner, print mesh); casete luminoase ; litere volumetrice (litere volumetrice luminoase si polistiren) ; totemuri ; standuri de prezentare/expozitionale ; colantari auto (colantari taxi, colantari folie carbon 3D, colantari folie lucioasa/mata, inscriptionari auto orice tip) ; sisteme de afisaj ; confectii si personalizari textile ; montaj autorizat folie solara ( folie solara autoturisme, folie solara cladiri, folie antiefractie, folie sablare simpla/personalizata ). Crazy Moon este o companie de creatie si productie publicitara, specializata in solutii integrate pentru expunerea, promovarea, evidentierea si comunicarea produselor, in toate mediile in care acestea pot fi gasite in piata de publicitate.

Afla mai mult
Obtine o cotatie

Instrumente diverse,
provocari diferite,
solutii potrivite!

Contacteaza-ne

.

.

.

Te ajutam sa-ti lansezi afacerea

Idei creative, Imaginatie, Determinare

.