Social Media2018-03-14T15:47:37+00:00

.

Crazy Moon este partenerul tau #1 pentru promovare sociala

Impactul socail media asupra vietii noastre, este incalculabil. Intr-un secol al super-vitezei, in care informatia este consumata total diferit fata de acum 20 de ani si se propaga cu viteza luminii tocmai pentru ca este distribuita pe canalele sociale, retele ca Facebook, Twitter si Google+ ofera posibilitati nebanuite, nu doar pentru indivizi, ci si pentru afaceri.

De ce social media?

Pagina de business este locul principal unde ai posibilitatea sa iti cresti afacerea si sa-ti dezvolti relatia cu clientii. Te ajutam sa creezi o audienta targetata in jurul brandului tau prin anunturi, promotii, postari, recomandari si aplicatii.

  • Tii legatura cu actualii dar si viitorii clienti

  • Dezvolti o relatie cu indivizi din diverse medii

  • Un mediu interactiv prin care clientii pot da feedback pozitiv

  • Retelele sociale cresc expunerea afacerii tale si fidelizeaza publicul

Contacteaza-ne acum

Social Media

Facebook, Google, Twitter!

Indiferent de platforma aleasa, cu noi ai garantia ca mesajul tau ajunge la toti cei interesati.

Social Media

Servicii Facebook

Administram profesional pagina ta de Facebook. De la strategia de comunicare si elemente grafice de exceptie pana la aplicatii dedicate, concursuri si promotii, iti oferim totul pentru promovarea afacerii tale pe Facebook.

Servicii Google

Prin prezenta pe prima pagina in Google poti directiona catre site-ul tau vizitatori interesati de serviciile sau produsele tale.

Social media
Social Media

Conform ultimelor statistici mai mult de 60% din trafic este generat de motoarele de cautare si 85% din utilizatorii Web folosesc motoare de cautare pentru a gasi site-urile pe care le vor.