Web Design2018-03-13T09:49:29+00:00

.

DE CE
CRAZY MOON?

Suntem inovativi si pregatiti sa transpunem ideea clientului intr-o maniera frapanta. Oferim consultanta si sfaturi sincere iar provocarile sunt placerea noastra.

Realizam site-uri web pentru orice domeniu de activitate, cu design inedit, tehnologie de ultima generatie si oferim mentenanta/servicii clienti la cel mai inalt nivel!

Web Design de calitate
Web Design
e-commerce
adwords

WEB DESIGN

Crazy Moon iti ofera site-uri moderne, realizate pe o platforma complexa si flexibila, dar foarte usor de folosit atat de catre vizitatori cat si de catre administrator. De asemenea va punem la dispozitie servicii de hosting ireprosabile.
.

MAGAZIN ONLINE

Va oferim magazine online performante, cu variante multiple de design si cod open-source. Platforma noastra de management al continutului va permite sa creati continut simplu, rapid si sa adaugati produse nelimitate.

OPTIMIZARE SI PROMOVARE

Va oferim promovarea site-ului prin link-uri sponsorizate, cunoscută și ca promovarea site-ului prin campanii AdWords reprezintă cel mai important pas ce trebuie realizat atunci când deții o afacere și dorești să o faci cunoscută și în mediul online.

“Pentru utilizator nu conteaza de cate ori trebuie sa dea click atat timp cat fiecare click este o alegere naturala si fara echivoc”

Web Design

TEHNOLOGIE

HTML & CSS 80%
Photoshop 84%
UI / UX Design 65%
Wordpress 90%
PHP & MYSQL 70%
Shopify 60%
0
Clienti multumiti
0
Zile de asistenta
0
Cesti de cafea
0
Proiecte finalizate