Crazy Moon este partenerul tau #1 pentru promovare sociala
Impactul social media asupra vietii noastre, este incalculabil. Intr-un secol al super-vitezei, in care informatia este consumata total diferit fata de acum 20 de ani si se propaga cu viteza luminii tocmai pentru ca este distribuita pe canalele sociale, retele ca Facebook si Instagram ofera posibilitati nebanuite, nu doar pentru indivizi, ci si pentru afaceri

Servicii Facebook / Instagram

Administram profesional pagina ta de Facebook si Instagram. De la strategia de comunicare si elemente grafice de exceptie pana la aplicatii dedicate, concursuri si promotii, iti oferim totul pentru promovarea afacerii tale pe Facebook.

Facebook Shop

Crazy Moon iti ofera un instrument puternic si usor de folosit. Poti incepe sa-ti vinzi produsele direct pe pagina ta de FACEBOOK, avand acces la o baza foarte mare de clienti

Comunitate Facebook / Instagram

Investește într-o comunitate construită pe pagina ta de Facebook / Instagram. O comunitate a consumatorilor produselor sau serviciilor tale. Atrage. Educă. Vinde.

Publicitate Facebook / Instagram

Cu reclamele Facebook si Instagram ajungi cu mesajul potrivit la omul potrivit. Următorul pas este să-i placă ceea ce i-ai propus pentru a deveni client. E simplu și direct.

Servicii Google

Prin prezenta pe prima pagina in Google poti directiona catre site-ul tau vizitatori interesati de serviciile sau produsele tale.

Google Adwords

Succesul nostru in campanii platite a fost dovedit atat pentru site-uri de prezentare cat si pentru cele de tip e-commerce. Implementarea recomandarilor noastre aduce imbunatatiri ale campaniilor cu pana la 300%

Servicii SEM

Conditia absolut necesara pentru ca un website sa isi indeplineasca rolul in planul de afaceri al unei companii, este ca acesta sa fie vizitat. Serviciul nostru de promovare a site-ului in motoarele de cautare va maximiza potentialul site-ului si va contribui la vizibilitatea afacerii dumneavoastra.

Conform ultimelor statistici mai mult de 60% din trafic este generat de motoarele de cautare si 85% din utilizatorii Web folosesc motoare de cautare pentru a gasi site-urile pe care le vor.

De ce social media?

Pagina de business este locul principal unde ai posibilitatea sa iti cresti afacerea si sa-ti dezvolti relatia cu clientii. Te ajutam sa creezi o audienta targetata in jurul brandului tau prin anunturi, promotii, postari, recomandari si aplicatii.

Tii legatura cu actualii dar si viitorii clienti

Dezvolti o relatie cu indivizi din diverse medii
Un mediu interactiv prin care clientii pot da feedback pozitiv
Retelele sociale cresc expunerea afacerii tale si fidelizeaza publicul